Sepa Green Energy
Mijn Sepa Green
Terug
22 december 2021

Het vernieuwde klantenportaal

ons nieuwe klantportaal

Misschien heb je het al gezien, maar sinds kort hebben wij een vernieuwd klantenportaal. Het klantenportaal is onze online omgeving. Hier kun je de contractgegevens bekijken, verbruik monitoren en facturen inzien. Ook (kleine) wijzigingen kun je gemakkelijk zelf doorvoeren.

Wat is er nieuw?

We hebben het bestaande portaal stevig onder handen genomen, zodat deze nu ook goed werkt op een mobiele telefoon. Het portaal heeft een nieuw uiterlijk gekregen, welke aansluit op onze nieuwe huisstijl.

Wanneer je het klantenportaal bezoekt op een telefoon, zul je de grootste verandering zien. Het nieuwe portaal ziet eruit en navigeert als een app en dit komt het gebruiksgemak ten goede.

Uiteraard blijft het klantenportaal ook gewoon beschikbaar op de computer. Deze ziet er qua uiterlijk iets anders uit, maar navigeert hetzelfde als voorheen.

Hoe kom ik in het klantenportaal?

Om naar het klantenportaal te gaan kun je hier klikken.

Heb je al een account voor het klantenportaal? Dan kun je inloggen met de reeds bekende gegevens.

Heb je nog geen account? Dan kun je deze gemakkelijk direct zelf aanmaken. Lukt dit niet, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ik heb meerdere klantnummers, kan ik hiervoor ook een account aanmaken?

Als je meerdere klantnummers hebt en voor al deze klantnummers één account wilt hebben, dan moeten wij deze klantnummers eerst koppelen in een groepsaccount. Hiervoor kun je een mail sturen naar info@sepagreen.nl en aangeven welke klantnummers gekoppeld moeten worden. Dan maken wij een groepsaccount voor je aan.

Hebben jullie ook een app?

Nee, een “echte” app hebben we niet. Het is wel mogelijk om een snelkoppeling en app-icoontje met een link naar het portaal aan te maken. Hieronder zie je hoe je dit gemakkelijk kunt aanmaken.

Snelkoppeling maken op beginscherm van een iPhone
 • Open het Safari browser.
 • Ga naar https://mijn.sepagreen.nl.
 • Tik onderin op de deelknop. Dat is het pictogram van een vierkant met het pijltje naar boven.
 • Scrol iets naar beneden en klik op Zet op beginscherm
 • Je ziet de naam die op het beginscherm zal komen en het website-adres. Tik op de naam om die te veranderen, bijvoorbeeld als het een hele lange naam is.
 • Tik op Voeg toe.

Toch weer verwijderen? Dat kan!

De snelkoppeling staat nu tussen de apps op het startscherm. Vind je dit toch niet zo handig? Tik op de snelkoppeling en druk deze even in. Tik daarna op Verwijder Bladwijzer > Verwijder.

Snelkoppeling maken op startscherm van een Android toestel
 • Open het Chrome browser
 • Ga naar https://mijn.sepagreen.nl.
 • Tik rechtsboven op het pictogram met de drie stipjes.
 • Tik op Toevoegen aan startscherm.
 • Je kunt de snelkoppeling een eigen naam geven of de standaardbenaming laten staan.
 • Tik op Toevoegen.

Verwijderen? Dat kan!

De snelkoppeling staat nu op het startscherm van het toestel. Vind je dit toch niet zo handig? Tik langere tijd op de snelkoppeling. Sleep het item omhoog naar ‘Verwijderen’ of tik op Verwijd. uit Start.

Wilt u ook energie van Sepa? Vul uw gegevens in en wij bellen u terug met een voorstel.

Terugbelformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

magnifiercrosschevron-down