Sepa Green Energy
Mijn Sepa Green

Duurzame oplossingen

Voor elke duurzame uitdaging hebben wij een oplossing. Zoals bijvoorbeeld zonnepanelen, infrarood verwarming en laadpalen. Alle oplossingen zijn zo duurzaam mogelijk, zo energiezuinig mogelijk en zoveel mogelijk met energie uit hernieuwbare bronnen.

De beste oplossingen voor energieneutraal.

Sepa Green Duurzaam is gespecialiseerd in duurzame oplossingen als zonnepanelen, infrarood verwarming en laadpalen. Wij bieden een totaalpakket van advies en het aanvragen van subsidies tot de montage en installatie, zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Sepa Green Duurzaam helpt bij het terugdringen van energiegebruik door inzet van duurzame oplossingen. We bieden je voor elke situatie een passende oplossing. Sepa Green Duurzaam kenmerkt zich door oplossingen die praktisch toepasbaar, technisch haalbaar en economisch rendabel zijn.

Een duurzamer bedrijf, dit zijn de mogelijkheden

Zonnepanelen
Met zonnepanelen wek je elektriciteit op uit daglicht. Deze elektriciteit kun je gebruiken in de bedrijfsruimte waaraan de zonnepanelen gekoppeld zijn. Benieuwd wat er mogelijk is?

Laadpalen
Wij krijgen in Nederland steeds meer elektrische auto's. Voor al deze voertuigen is er voldoende laadcapaciteit nodig. Het hebben van een laadpaal bij je bedrijf heeft niet alleen een meerwaarde voor je medewerkers en klanten, maar kan daarnaast in sommige gevallen ook erg rendabel zijn.
Meer weten?

Infrarood verwarming
Infrarood verwarming kunnen voor het milieu een goede keuze zijn bijverwarming of verwarming in ruimtes die je minder verbruikt. Anders dan traditionele verwarming, die de lucht in de ruimte verwarmd, geeft infrarood verwarming stralingswarmte af naar een bepaalde plek. Op deze plek voel je dan een aangename warmte, ook als de luchttemperatuur om je heen lager is.
Interesse? Neem contact met ons op!

Subsidies
Er zijn subsidies beschikbaar om de samenleving te vergroenen, dit maakt verduurzaming van je bedrijf natuurlijk (financieel) nóg aantrekkelijker. Wat zijn de mogelijkheden en hoe is het geregeld binnen jouw gemeente? Wat zijn de voorwaarden en hoe doe je een aanvraag? We helpen graag.

Energie Monitoring Software

Wij beschikken over een eigen ontwikkelde Energie Monitoring Software (EMS), want meten is weten. Doordat je inzicht hebt in je energieverbruik, kun je sluipverbruik elimineren. Daarnaast kan dit inzicht je helpen om gerichte stappen te zetten op het gebied van verduurzaming. In de EMS zit tevens een handige tool voor het voldoen aan de informatieplicht, zo nemen we je ook de zorgen omtrent de informatieplicht en regelgeving uit handen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u ook energie van Sepa? Vul uw gegevens in en wij bellen u terug met een voorstel.

Terugbelformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

magnifiercrosschevron-down