Sepa Green Energy
Mijn Sepa Green

Met de toename van zonne-energieproductie komen er momenten voor waarop het aanbod van energie de vraag overstijgt, wat leidt tot extra kosten voor het beheren van het netwerk. Om deze kosten eerlijk te verdelen, hebben we besloten vaste terugleveringskosten in te voeren voor klanten die energie terugleveren aan het net. Dit zorgt voor een evenwichtiger en duurzamer energienetwerk.

De vaste terugleveringskosten zijn gebaseerd op de hoeveelheid energie die u jaarlijks aan het net teruglevert. We hebben verschillende schalen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat deze kosten eerlijk worden verdeeld, afhankelijk van uw bijdrage aan het net.

Deze maatregel biedt u duidelijkheid over de bijdrage die u levert aan het onderhoud en de stabiliteit van het energienet. Het zorgt voor een transparante kostenstructuur en ondersteunt de duurzaamheid van ons energienetwerk, wat bijdraagt aan een groenere toekomst.

Hoewel er kosten verbonden zijn aan het terugleveren van energie, blijft het investeren in zonnepanelen voordelig. Deze kosten dragen bij aan de duurzaamheid en effici├źntie van ons energienetwerk, wat op de lange termijn ten goede komt aan alle gebruikers.

We begrijpen dat elke verandering vragen of zorgen kan oproepen. We nodigen u uit om contact op te nemen met onze klantenservice om uw specifieke situatie te bespreken. We zijn er om u te helpen en te zorgen dat u goed geïnformeerd bent over deze nieuwe maatregel.

Optimaliseer uw energieverbruik door energie-intensieve activiteiten te plannen op momenten van hoge zonne-energieproductie. Dit vermindert de hoeveelheid energie die u teruglevert en kan leiden tot lagere terugleveringskosten.

Specifieke situaties kunnen leiden tot uitzonderingen. Wij adviseren u om onze klantenservice te contacteren voor meer informatie over uw persoonlijke situatie en eventuele uitzonderingen.

Door een eerlijkere verdeling van de kosten bevorderen we de groei van duurzame energie en investeren we in een toekomstbestendig netwerk. Dit is essentieel voor het realiseren van onze gezamenlijke doelstellingen op het gebied van duurzaamheid.

Wilt u ook energie van Sepa? Vul uw gegevens in en wij bellen u terug met een voorstel.

Terugbelformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

magnifiercrosschevron-down