U wilt duurzame zonne-energie opwekken. Dit levert u kostenbesparing op en u draagt bij aan een beter milieu. Sepa Green eerlijk over de verschillen tussen de verschillende kwaliteiten en prestaties van zonnepanelen, zonnecollectoren en zonneboilers. De Sepa-adviseur geeft helder advies over aanschaf maar ook over onderhoud aan deze apparatuur. Op basis van deze betrouwbare gegevens weet u vooraf precies waaraan u begint.

Heldere informatie en een scherpe offerte nodig voor directie, Raad van bestuur of VVE? (ook voor particulieren)
Klantenservice

Wat is het beste zonnepaneel?
Voor het hoogste rendement wilt u zonnepanelen of zonnecollectoren die lang meegaan. Het is daarom raadzaam om te investeren in de beste opwekkers van zonne-energie die op dit moment te koop zijn.  Vraag Sepa Green Solutions om helder, objectief en eerlijk advies over de verschillen, een reële aanschafprijs, het onderhoud en de terugverdientijden.

Hoe werkt een zonnepaneel? Wat zijn de verschillen tussen zonnepanelen, zonnecollectoren en zonneboilers?

Investeren in zonnepanelen of toch in zonnecollectoren?
Met een zonnepaneel wekt u elektriciteit op uit daglicht. Deze elektriciteit gebruikt u in de ruimte waaraan de zonnepanelen gekoppeld zijn. Te veel opgewekte elektriciteit levert u (meestal) aan het betreffende netwerk omdat opslaan van energie (nog) erg prijzig is. Een zonnecollector / zonneboiler wekt warmte op om te gebruiken voor verwarming en/of warm tapwater.

Meer weten over energiebesparing door zonne-energie?
Sepa Green voor besparen, opwekken en hergebruik van energie. Vrijblijvend advies nodig? Wij bellen u graag terug.
Klantenservice