Groene-, grijze stroom of combinaties van groen/grijs waarbij 100% van de levering groen stroom uit Nederland is. De capaciteit van duurzame energieopwekking in Nederland is momenteel nog niet toereikend om iedereen volledig, voor de volle 100 procent, van groene energie te voorzien. Sepa Green ‘vergroent’ stapsgewijs. Parallel met de stijgende productiecapaciteit neemt het ‘groene’ aandeel in de energie van Sepa Green elke tien jaar met tien procent toe, zodat in 2050 de helft van onze energie gegarandeerd duurzaam is. Naast stroom kan Sepa Green u tevens van gas voorzien.
Overstappen naar Sepa Green

Klein- of grootverbruik?

Kleinverbruik zakelijk

Bent u een ondernemer, die op zoek is naar een energieleverancier met persoonlijke aandacht? Wilt u kosten besparen, minder administratieve rompslomp en meer zekerheid? Betaalt u maandelijks een vast voorschotbedrag? Heeft u een aansluiting elektriciteit met een doorlaatwaarde < 3 x 80 Ampère of een aansluting gas met een doorlaatwaarde < 40 m3 per uur?

Als u uzelf herkent in bovenstaande vragen dan valt u onder het kleinverbruik.

Grootverbruik zakelijk

Bent u ondernemer van een grootzakelijk bedrijf of inkoopcollectief in een willekeurige branche? Zoekt u een professionele, betrouwbare en degelijke energieleverancier voor maatwerk, inkoopvoordeel en advies over het vastleggen van inkoopprijzen? Betaalt u een maandelijkse factuur op basis van uw daadwerkelijk energieverbruik? Heeft u een aansluiting elektriciteit met een doorlaatwaarde > 3 x 80 Ampère of een aansluiting gas met een doorlaatwaarde > 40 m3 per uur?

Wanneer u ja kan antwoorden op deze vragen dan valt u onder grootverbruik.

Weet u niet zeker of u onder klein- of grootverbruik valt? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van Sepa Green

Wij denken met u mee en geven u een gedegen en persoonlijk advies en werken aan duurzame relaties. U krijgt helder inzicht in uw energieverbruik en alle kosten op 1 factuur. Geen lange wachtrijen bij Sepa Green, maar persoonlijke service met korte, directe lijnen. Als tastbaar bewijs ontvangen klanten ook een groencertificaat.
Waarom Sepa Green?