Sepa Green voor de consument

Eerlijk over energie

Sepa Green streeft er naar om ieder jaar een stap te zetten in het verantwoord vergroenen. Wij leveren standaard 100% groene stroom. In de toekomst zal ons aandeel van Nederlandse productie en eigen productie verder toenemen.

Bent u een consument die aandacht heeft voor duurzaam leven? Dan zijn wij uw energieleverancier als het gaat om stroom, gas en duurzame energie-oplossingen. Wilt u meer weten over duurzame energie-oplossingen? Dan verwijzen wij u graag door naar Sepa Green solutions.

Overstappen is simpel. Als u aangeeft energie van Sepa Green te willen ontvangen, zeggen wij uw overeenkomst met de huidige leverancier op. Pas wanneer dit is afgehandeld ontvangt u gas en/of stroom van Sepa Green. U betaalt dus nooit dubbel.
Overstappen naar Sepa Green

Ook voor de zakelijke markt

Duurzame energie combineren met een duurzame relatie

Wij geloven nog in één op één contact om energievraagstukken transparant te maken, en voor u de kosten zo laag mogelijk.
Meer over zakelijk

Voordelig duurzaam

Sepa green doet het anders. We staan voor duurzaam en proberen hier zo transparant mogelijk over te zijn. Ieder jaar zetten we stappen om ons aandeel van Nederlandse- en eigen productie verder te laten toenemen. Tegelijkertijd proberen wij onze klanten altijd zo voordelig mogelijke tarieven aan te bieden. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Bekijk onze producten

Dit zeggen onze klanten over Sepa Green